Asenne meininki


Kampanja YouTubessa

Kampanja YleX:n Etusivu-ohjelmassa 6.11.2012 Kuuntele

 

Asenne meininki on mediakampanja, joka auttaa työnantajia ja syrjinnän vaarassa olevia nuoria tutustumaan toisiinsa. Etsittekö toisianne? Saatoitte juuri löytääkin!

Sivustostamme hyötyvät työnantajat sekä nuoret. Aikaa ei kulu paljon ja mikä parasta, sivujemme ymmärtäminen ei vaadi sanakirjan käyttöä.

Sinä, työnantaja, haluatko organisaatiostasi mahdollisimman tehokkaan, luovan ja innovatiivisen? Astu sisään sinulle tarkoitettuun osioon ja tutustu tarkemmin!  Löydät käyttökelpoisia vinkkejä rekrytointiin ja monimuotoisen työyhteisön kehittämiseen. Lue lisää

Nuori, tarvitsetko työtä tai selkeän kartan työelämän viidakkoon? Kurkkaa sinulle tarkoitettuun osioon. Saat hyödyllistä tietoa työnhausta ja työelämän pelisäännöistä. Lue lisää

Jos et sanomaamme ihan purematta niele, niin mielipiteitä voi vaihtaa muidenkin kanssa. Puolesta tai vastaan. Onko sinulla kertomus onnistuneesta rekrytoinnista? Haluatko filosofoida monimuotoisen rekrytoinnin eduista tai vaikeudesta? Ehkä sinulla on kysymyksiä, vinkkejä jaettavana tai jokin näin toimitaan meillä -tyyppinen juttu?  Mitä vain, sana on vapaa! Voit myös ilmoittaa organisaatiossanne vapaana olevasta työpaikasta.

Klikkaa ja diggaa, siis Facebookissa.


Hyvät neuvot ovat kalliita, mutta ei hätää, ne on maksettu jo puolestasi. Kampanja toteutetaan osana YES – Yhdenvertaisuus Etusijalle -hanketta, joka on saanut rahoitusta Euroopan yhteisöjen työllisyyttä ja sosiaalista yhteisvastuuta koskevasta Progress-ohjelmasta (2007–2013). Kampanjan toteuttaa Helmi Films Oy. Kampanjan yhteydessä ilmaistut mielipiteet ovat toteuttajien omia, eikä Euroopan komissio vastaa kampanjamateriaalin sisällön käytöstä. Kampanjamateriaalin sisältö ei välttämättä edusta Euroopan komission kantoja tai näkemyksiä.